Young Gun Young, venstrespilleren fra 2000 som briljerte i andre halvdel av fjoråret, kan redde LG i en krisesituasjon.

entrepreneurcountryforum.com 

Kan Kim Yun-sik redde LG Twins fra avgrunnen?

Kim Yun-sik, en venstrehendt kaster født i 2000 fra Seoseok-cho, Gwangju, Muhyung-joong og Jinheung-go, ble draftet av LG som nummer tre i andre runde i 2020. Han er kjent for sin smidige levering og sine mange ulike kast, og frem til i fjor hadde han en 17-13-rekord med en ERA på 4,38 på 81 kamper i karrieren (248,2 kast).

Kim briljerte spesielt i andre halvdel av fjoråret. Etter en rekke sterke prestasjoner som sikret ham en plass i startoppstillingen, spilte han fem kamper (29 innings) i september og gikk 3-0 med en ERA på 0,31. Han avsluttet 2022-sesongen med en 8-5-statistikk og en ERA på 3,31 på 23 kamper (114,1 omganger).

På bakgrunn av disse sterke prestasjonene ble Kim tatt ut i troppen til World Baseball Classic (WBC) 2023 i mars, men han har ikke smilt denne sesongen. På 31 kamper har han en statistikk på 3-4 med en ERA på 5,29, noe som i stor grad skyldes at han ikke rakk å hente seg helt inn igjen etter lavsesongen på grunn av deltakelsen i WBC.

Etter å ha startet sesongen som fjerdestarter gikk Kim Yun-sik 2-1 med en ERA på 4,05 i april, 1-0 med en ERA på 5,12 i mai og 2-1 med en ERA på 8,10 i juni, og ble ofte kalt opp til Futures-ligaen (andrelaget). I mellomtiden besto LGs egenutviklede startrekke av Choi Won-tae, Lim Chan-kyu og Lee Jung-yong, og Kim har ikke vært å se i førstelaget siden 9. juni.

Etter en treg start gikk Kim 1-1 med en ERA på 5,52 på fire kamper (14,2 omganger) i Futures League, men kom tilbake med tre poengløse omganger med ett slag og tre strikeouts mot Sangsung den 23. juni. Han viste at han hadde fått bedre kontroll på kastene sine og bedre kraft i changeupen.

Og endelig kom sjansen hans. Det høyrehendte utenlandske esset Adam Plutko, som klaget over smerter i venstre adduktormuskel mot Changwon NC Dinos den 26. oktober, fikk etter en MR-undersøkelse påvist en kontusjon i venstre bekkenben. Det forventes at det vil ta fire til fem uker før Plutko er tilbake. LG-manager Yoon Kyung-yeop planlegger å fylle tomrommet med Kim Yun-sik.

I forkant av hjemmekampen mot Doosan Bears på Jamsil Baseball Stadium i Seoul den 30. september (som ble avlyst på grunn av regn), sa Yeom om Kim: “Jeg har forberedt ham godt. I tilfelle et dobbeltoppgjør, skader osv., har jeg forberedt (Kim) som førstevalg”, sier han og legger til: “Yun-sik bør holde seg bra. Der Plutko mangler nå, er Yoon nøkkelen. Om vi tar det mer avslappet eller setter inn de midterste omgangene tidlig, slik vi gjorde i den første kampen, vil avhenge av hvor mye Yoon Si-kyung kan gjøre jobben sin som starter.”

LG, som sikter mot sitt første store mesterskap på 29 år siden 1994, har ikke vært i det beste humøret i det siste. Som nevnt tidligere har Plutkos skade tvunget dem til å stå over en periode, og de ble slått i en serie på tre kamper mot NC Dinos på Changwon NC Park fra 25. til 27. juni.

LG ligger for øyeblikket alene på tabelltopp med 65 poeng (2 seire, 2 uavgjort, 41 tap), men har latt KT Wiz (62 poeng, 2 uavgjort, 47 tap), som ligger på andreplass, redusere forspranget til 4,5 kamper. Med tanke på situasjonen blir det ikke mange muligheter for Kim Yun-sik hvis han sliter.

“Hvis (Kim) Yun-sik gjør det bra, vil han fortsette å være i startoppstillingen, men hvis han ikke gjør det, vil det endre mye”, sier Yeom Kyung-yup og understreker at “vi har også (Lee) Min-ho, Kang Hyo-jong og Son Ju-young”.메이저사이트

Vil Kim klare å gjenopplive minnene fra september i fjor og ikke bare reise seg, men også bryte lagets dårlige formkurve? Med alles øyne rettet mot seg er det ventet at Kim starter mot Hanwha Eagles 3. september på Hanwha Life Eagles Park i Daejeon.

Samtidig starter venstrehendte Son Ju-young, som har blitt stadig bedre i Futures League, i den andre kampen i dobbeltoppgjøret mot KIA Tigers på Gwangju-KIA Champions Field 9. september.

Recommended Posts

Doosan is ready for fall baseball…Kia and Lotte dream of an upset

Doosan snaps 2-game losing streak by holding off LG in 9th inning20-hit explosion puts 6th-ranked KIA half a game behind 5th-ranked SSG‘전준우 4안타’ 롯데, ps 실낱 희망…5위 ssg에 3.5g 차 The Doosan Bears of the Korean Baseball Organization (KBO) solidified their postseason hopes with a thrilling come-from-behind victory over Seoul rival LG Twins. Doosan won […]

entrepreneurcountryforum.com 

‘NO apology until the end’ Napoli has nothing but excuses for ossimen racist video “I wasn’t making fun of you.”

Napoli did not apologize to Victor Osimhen, 24, until the end. “The video that our club recently posted on social media (SNS) TikTok was not intended to insult or mock Osimhen. Even if Osimhen felt offended, this was not our intention,” the club said in a statement. There was no “I’m sorry” apology. Here’s what […]

entrepreneurcountryforum.com 

Leave A Comment